Nosaltres

Un grup empresarial innovador, referents a Catalunya , Andorra , Península Ibèrica , Illes Balears i Sud de França.

Oferim als nostres clients un servei integral dividit en quatre pilars:

Segell discogràfic i
promoció discogràfica

Management d’artistes

Editorial

Booking i Contractació

L’any 1998, ara fa 25 anys, el productor musical Miquel Comella de La Seu d’Urgell, amb estudis superiors de música i de programació informàtica, ponent en diversos festivals internacionals de música, membre de la junta directiva d’ARC i (Associació de Representants, Mànagers i Promotors musicals de Catalunya) i col.laborador en diversos actes musicals del país, va fundar l’start up Portal Música Management amb un capital social mínim i moltes ganes de treballar.

A principis dels 2000, www.portalmusica.com, esdevé la revista on-line de caràcter generalista musical de més audiència a l’estat espanyol, amb més de 20.000 visites úniques diàries, oferint continguts a nombrosos mitjans de comunicació. Arrel d’aquest “boom”, la mercantil va rebre inversions de diversos grups mediàtics de primer nivell que la van realçar encara més en la seva categoria. Més endavant, arrel de la crisi de les puntcom i l’obligat canvi de model de negoci, el projecte s’encaminà al management d’artistes, contractació i producció d’espectacles aprofitant el bon moment mediàtic en que es trobava fins arribar a l’actualitat a ser una de les principals productores del país.

Ara Portal Música Management té oficines a Barcelona, La Seu d’Urgell i Andorra i el seu àmbit d’actuació és Catalunya, Andorra i Sud de França, així com algunes zones d’Espanya. Som especialistes en la gestió d’espectacles a Andorra, incloent logística i totes les gestions fiscals i laborals que es requereixen per aquests esdeveniments. Disposem d’equips propis en la nostra nau de La Seu d’Urgell, cosa que resulta atractiu de cara a reduïr despeses i facilitar les gestions i tràmits legals, de duanes, personal… per a promotors de fora d’Andorra i alhora donant servei a tots els programadors andorrans, agilitzant documentació i donant la tranquil·litat que suposa tenir una empresa que no ha de realitzar cents de quilòmetres per fer la seva feina. Tenim molts clients fidels que valoren la nostra manera de treballar, professionalitat i coneixença del sector.

Entre molts altres estem orgullosos d’haver donat servei a centenars d’empreses, institucions, festivals i promotors privats al llarg d’aquests 20 anys. Moltes gràcies per confiar en nosaltres, per organitzar les vostres convencions d’empresa, festes majors, programacions de teatre, festivals, sonoritzacions d’espectacles, bodes i tot tipus d’events.

Miquel Comella

General Manager Portal Música Management